Hoteli i Restorani

Kvalitet jela u hotelima i restoranima pored odličnih kadrova najviše zavisi i od kvaliteta namirnica, njihove svježine i odgovornog čuvanja.

Pravilno skladištenje hrane uključuje procedure koje osiguravaju da se sva hrana potroši prije nego što istekne, kao i skladištenje na pravoj temperaturi i lokaciji.

Do kvarenja robe načešće dođe zbog neadekvatnog skladištenja u rashladnim uređajima odnosno zbog nepovoljnih temperaturnih uslova.

Sistem Frigo Monitoring konstantno bilježi temperature u rashladnom prostoru i aktivira alarmne dojave odgovornim licima ukoliko dođe do odstupanja u odnosu na zadate parametre.

Velika prednost za zaposlene u kuhinji je ta što sistem obezbjeđuje digitalizovane temperaturne liste koje mogu odštampati u par klikova a koje su ranije morali popunjavati ručno, više puta tokom dana. Inače, temperaturna lista se čuva na serveru od dana ugradnje senzora i moguće je pratiti istoriju rada rashladnih komora godinama unazad.

Sistem ima daljinski nadzor i moguće ga je pratiti sa bilo kog mobilnog telefona, tableta ili računara koji ima pristup internetu. Na taj način dobijate dodatnu sigurnost po pitanju kontrole rada rashladnih uređaja tokom noći ili vikenda kada zaposleni nijesu na radnom mjestu.

Još jedna od prednosti sistema je ta što je komunikacija senzora i servera potpuno bežična i ne zahtijeva dodatne kablaže koje mogu biti veliki izazov kada se radi o već uredjenim prostorima.

Kontakt
Vaše ime*:
Vaš telefon*:
E-mail*:
Poruka:
FRIGO MONITORING